?

Hva kan jeg gjøre for å gå videre etter at det ble slutt med kjæresten?

Mann 21 . 03 August 2020
Spørsmål

Hei, jeg har vært singel siden mars. Fikk høre fra noen venner at eksen min er vist helt over meg og dater andre. Fant henne på tinder selv. Jeg har har også vært på dates og til og med en liten sommerflørt som jeg valgte å avslutte (press) jeg viste at det kom til skje at eksen min skulle videre. Men synes fortsatt at det er vondt. Vi var sammen over et år. Vi hadde problemer men for meg var hun alt og jeg ga så mye. Synes det er vondt at hun kunne bare miste de sterke følelsene hun hadde. Føles ut som som min kjærlighet ikke er verdt noe. Er også redd for at jeg ikke er helt over eksen min, mens hun har "the time off her life". Hva kan jeg gjøre for å gå videre? Jeg dater selv, trener og kuttet ut all kontakt. Jeg ignorer henne når jeg ser henne i offentlig, og hun gjør det samme. Har også fått høre at hun er helt nøytral npr det kommer til det

Mann (21)
sosionom svarer
Hei

Det er ikke alltid så lett å komme seg videre etter et brudd med kjæresten. Særlig kan det være vanskelig hvis forholdet har vart over lengre tid og du har investert mye i forholdet. Det kan derfor hende at du må være litt tålmodig med deg selv og bruke den tiden du trenger på å komme over ekskjæresten din. 

Det kan være lurt å ikke ha kontakt med ekskjæresten din hvis du prøver å komme deg videre. Samtidig går det også an å ta initiativ til en liten prat og snakke litt om hva som har skjedd. Det kan jo hende at hun har det samme inntrykket av deg som du har av henne. Å ta initiativ til en sånn samtale innebærer en risiko for å bli avvist eller at du får bekreftet at hun faktisk har "the time of her life". Du må derfor vurdere om du tror at dette kan være til hjelp.

Jeg vil også anbefale deg å fortsette med å bruke tid på ting som er bra for deg. Selvfølelsen kan få en knekk når en opplever kjærlighetssorg og det er derfor viktig at du er raus og god mot deg selv, samtidig som du også gir deg selv lov til å ha det vondt.

Dette er et kort svar på spørsmålet ditt, hvis du står fast og trenger mer hjelp kan du undersøke tilbudet ved din samskipnad. 

Jeg legger ved to artikler som kan være til hjelp i din situasjon! 

Vennlig hilsen

Sosionomen

Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?